👑 KONINGSDAGSALE: 50% KORTING + GRATIS VERZENDING 🇳🇱🇧🇪

Onze missie


NeckShape™ is uit noodzaak ontstaan. Een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen vandaag de dag is nek- en rugpijn. De belangrijkste oorzaken zijn langdurig stilzitten, gebrek aan beweging en een slechte houding.

Cervicale tractie is een goede oplossing. Door de wervelkolom te verlengen, kan je snel pijnverlichten en ontspannen. Inversiebanken, fysiotherapie of osteopathie worden vaak gebruikt om dit effect te bereiken. Deze behandelingen zijn echter vaak vrij duur.

Daarom is onze NeckShape™ - Orthopedische Nekstretcher - ontwikkeld om je de voordelen te bieden van inversietherapie in combinatie met diepe weefselmassage op basis van acupunctuurtherapie. Het is onze missie om iedereen te helpen het beste uit zichzelf te halen - zonder nekpijn.

Wij zijn een team met een passie voor gezondheid en fitness dat sterk gelooft in innovatie in gezondheidsproducten. Plus, bij NeckShape™ is klanttevredenheid onze nummer één prioriteit. Als je een probleem hebt met je bestelling of als je een vraag hebt over ons product, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Support Team via support@neckshape.nl.

Wij kijken ernaar uit om de kwaliteit van je leven of dat van je dierbaren te verbeteren!

Volg ons op Instagram voor onze laatste updates.

x

x