👑 KONINGSDAGSALE: 50% KORTING + GRATIS VERZENDING 🇳🇱🇧🇪

Retourneren


RETOURZENDINGEN, TERUGBETALINGEN & RUILEN

Ontevreden over je aankoop? Geen zorgen! Je kan je NeckShape™️ binnen 30 dagen na het plaatsen van je bestelling terugsturen voor een terugbetaling, mits het product in originele staat verkeert. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

De terugbetaling zal de volledige kosten voor het terugzenden van de NeckShape™ producten dekken, exclusief verzendkosten. (De verzendkosten voor het terugsturen van de goederen naar ons worden niet vergoed.)

Neem contact met ons op voordat u iets terugstuurt. Op deze manier kunnen wij de retourzending efficiënt verwerken.

Zodra de retourzending is gedaan, stuurt u ons de traceercode per e-mail. Elke retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace Code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Zodra wij het artikel hebben ontvangen, betalen wij de volledige prijs van het product binnen 2 werkdagen terug. Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden wanneer u uw bestelling terugstuurt.

BELANGRIJKE MEDEDELING:

Zodra de bestelling is verzonden, is het niet meer mogelijk deze te annuleren.

NeckShape™ is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten die worden geacht te zijn afgeleverd op het adres dat is opgegeven voor een bestelling. Op verzoek zal NeckShape™ de levering aan het opgegeven adres, de leveringsdatum, de tracking-informatie en de verzendinformatie voor de klant ter verificatie bevestigen.


x

x